Dodacie termíny a postupy výroby

Comment: 0

Ako pracujeme na vašich zákazkách

...a prečo ich nemôžete mať doma do pár hodín od objednania?

Všetky naše výrobky, každý produkt, ktorý vidíte na e-shope interesi je vyrábaný priamo pre vás. Prečo? Sme výrobná firma a portfólio našich možností a produktov je obrovské, preto nie je možné mať vyrobený každý produkt v každej veľkosti. Nehovoriac o produktoch podľa vašich grafík, s vašou fotkou alebo menom. Na náš interesi shop sme zaradili produkty z kategórie interiérového dizajnu. Naším cieľom je priniesť kvalitné slovenské produkty aj do domácností, nielen do firiem, ktoré od nás tieto služby využívajú denne.

O termínoch dodania

Vašu objednávky vyrábame na mieru.

Sme výrobná firma a každá objednávka je vyrobená iba pre vás. Nedržíme veci skladom a nezahlcujeme planétu zbytočným odpadom nepredaných vecí. Vďaka zákazkovej výrobe pre vás dokážeme zhotoviť čokoľvek. Pokiaľ chcete mať doma originálny a jedinečný kúsok, u nás ste správne.

Ruka v ruke s výrobou na zákazku ide aj termín dodania. Textilné produkty musíme najskôr potlačiť, sublimovať pri vysokej teplote, následne látky strihať a obšívať, tapety po potlačení musia poriadne zaschnúť, narezať sa na pláty. Nálepky na stenu do detskej izby sa po vytlačení ešte vyrezávajú do požadovaných tvarov. Obrazy napíname na rámy.

Pri produktoch podľa vašich návrhov, s menom, vlastným textom alebo fotkou, do celého procesu ešte vstupujú grafici z nášho kreatívneho štúdia. Všetko skontrolujú a upravia tak, aby bol výsledok vždy stopercentný, kvalitný a profesionálny.

Ako ste si mohli prečítať, do procesu výroby produktov pre vaše domovy vstupuje mnoho faktorov z celého výrobného procesu, desiatky ľudí, ktorí usilovne denne pracujú na zákazkách. Sme ľudia, svoju prácu máme radi a robíme všetko pre vašu spokojnosť a profesionálny výsledok.

Na Vašich objednávkach pracujeme každý pracovný deň od 8.00 do 16.30 hod. V tomto čase nám viete aj zavolať, prípadne Vám odpovieme na live chate či na e-maile.

Komentáre

Zanechajte svoj komentár